06-13652667
info@bestsupplies.nl
0
Mits op voorraad voor 15.00 uur besteld, morgen op kantoor.
Bestellingen worden vanaf €250,- gratis verzonden.
  Categorieën

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Best Supplies heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan

Met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) houdt u rekening met de gevolgen van uw acties op mens, milieu en samenleving. Met MVO probeert u problemen zoals slechte werkomstandigheden, milieuvervuiling en armoede niet groter te maken. U probeert ze soms zelfs beter te maken.

We houden altijd drie belangrijke doelen in gedachten:

  • Ecologische duurzaamheid
  • Sociale duurzaamheid
  • Economische duurzaamheid  

 

Ons meest verkochte papier is:

 

ONZE VISIE

Als het om duurzaamheid gaat, steken we met kop en schouders boven onze concurrenten uit. We kweken onze Double A-papierboom op KHAN-NA, de lege ruimten tussen de rijstvelden, en we produceren ons pulp en papier op milieuvriendelijke wijze.

Daarom werken we nauw samen met organisaties zonder winstoogmerk en niet-gouvernementele organisaties (ngo’s), zowel in Thailand als elders in de wereld. We houden onze milieucertificaten up-to-date en zoeken voortdurend naar manieren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen door grondstoffen te laten groeien, behouden en verwerken met zo min mogelijk gevolgen voor de natuur en de lokale gemeenschappen. Door deze praktijken op te volgen, optimaliseren we ook onze sociale en ecologische impact.

Als een wereldwijd bekend merk van kopieerpapier vinden wij het belangrijk om duurzaamheid onder de aandacht te brengen door middel van investeringen in het merk, zodat we onze distributeurs kunnen helpen dit bericht te verspreiden. Zo wint iedereen.

‘Van het land tot de fabriekspoort’-levenscycli-assessments maken deel uit van een procedure die we gebruiken om te zorgen dat we onze ecologische impact bij iedere stap in het productieproces minimaliseren, vanaf het moment waarop we de zaadjes in de grond stoppen tot het moment waarop ons papier van de persen rolt.

 

Lege Cartridges inleveren:

Inzamelbox voor bedrijven:

Wil je met jouw bedrijf cartridges inzamelen? Vraag dan een gratis inzamelbox aan! Wanneer deze 20 of meer cartridges bevat, komen wij de box weer kosteloos bij je ophalen.  

Fabrikanten zamelen ook cartridges en toners in:

Brother, Canon, Epson en HP hebben recyclingprogramma's. Op hun websites vind je meer informatie over hoe het werkt. Meestal krijg je een envelop waarmee je de cartridges kunt retourneren.